Schrijf iets in het gastenboek

Hans en Eveline

Hoi Niels en Jeroen,

Leuk om jullie herkenning te zien in jullie ogen! We hebben gisteren ontzettend genoten van jullie try-out voorstelling vanaf de eerste rij in Valkenswaard. We hadden ons neefje Bart dit optreden kado gedaan voor zijn verjaardag en hij vond deze try-out zelfs nog beter dan jullie succesvoorstelling 'Buutvrij'....moet je nagaan! Knap hoe jullie elke keer weer ons opnieuw weten te vermaken.
Wij kijken uit naar de Premiere in de Kleine Komedie. Succes met de puntjes op de hoofdletter 'I'. Tot binnenkort in Amsterdam.

Stefan Vis

Bedankt voor de erg leuke voorstelling! Veel stukken waren erg herkenbaar die je ook in het dagelijkse leven merkt. Ook echt tof dat jullie nog even een drankje kwamen doen. Vind ik toch wel erg positief en sociaal.

Groet,

Stefan Vis

marjolein en flip

Super voorstelling in Valkenswaard. Schitterende muzikale opening en mooie boodschap achter de onderwerpen. Muzikaal zijn jullie ook steengoed. Heerlijk gelachen. Bedankt voor de heerlijke avond!!

Esther

Tranen met tuiten gelachen gisteren in Someren! Dankjewel en succes!

Esther

Tranen met tuiten gelachen gisteren in Someren! Dankjewel en succes!

Miek

Gisteravond een topavond gehad! (Alles eromheen in Eibergen) Jullie zijn echt waanzinnig goed en grappig! :-)

Marlous

En dan twijfelt met een t dus! Smily

Marlous

Heren van der Laan en Woe, wat heb ik van jullie genoten gisteren in Singer. Snel schakelen, creatief, muzikaal en erg komisch. Voor wie nog twijfeld, ga het zien. Je hebt een top avond!

Judi

Zojuist terug van de laatste voorstelling Stanley en de Menzo's. Wat een feestje jongens! Vind het jammer dat ik jullie vorige kerst shows niet heb gezien! Top gedaan alle 5! volgend jaar weer?

Lotte sneek

Ik ben heeel erg fan van jullie, maar nou komen jullie niet eens naar Friesland toe met jullie nieuwe theatershow. Mijn ouders willen niet naar Groningen rijden helaas. Vind ik erg jammer!

Myrthe

Ik zilde zooo graag naar de voorstelling in Maastricht maar ik mocht niet alleen gaan en als we naar heerlen wilde gaan moesten we uit elkaar zitten en dat wilde mijn ouders niet ik hoop wel dat jullie ooit nog eens naar Maastricht komen!!! Iniedergeval heel veel plezier en misschien tot volgend jaar!!!

Iris de Pianoartiest

Wauw, wat leuk dat ik gisteren van jullie applaus kreeg bij het pianospelen na de show in de Deventer Schouwburg! Jullie vorige show was geweldig, ik hoop de nieuwe show snel te kunnen zien!

nathalie

Komen jullie ook een keer in Emmeloord?

Van der Laan & Woe

Heel waarschijnlijk wel, maar pas in januari 2016… Wie weet tot dan!

Tom 11 jaar

het kan zijn dat we toch in Tilburg zullen kijken

Tom 11 jaar

ik ken bijna alle liedjes jammer dat er niet veel shows in amsterdam draaien . ik vind julie geweldig .
hoe bedenk je het geniaal, ik moet een rond toer door amsterdam organiseren rara waar eindigen we?!

Van der Laan & Woe

Wat leuk Tom, dank je wel! Tot in Amsterdam!