Schrijf iets in het gastenboek

Kim

Wat heb ik weer gelachen om jullie! Ik kan nooit meer serieus kijken naar singer-songwriters, m'n lach voortaan inhouden als ik m'n collega zie die een Thaaise vriendin heeft, überhaupt niks meer zeggen tegen anderen omdat ze 't misschien niet fijn vinden als ik een bepaald woord zeg, en appen... dat wordt nog meer een obsessie... Bedankt jongens :-)

Loes

Erg genoten van jullie voorstelling vanavond in Den Haag! Geweldig!

Ingrid

Geweldige voorstelling in Deventer! Van begin tot eind gelachen, wat een metaforen, jullie zijn TOP

Mariëlle

Super gave voorstelling vanavond in Barneveld!!
Bedankt voor de leuke foto op mijn oudjaarsavond!

Irma

Jullie waren super vanavond in Barneveld! Heerlijke avond gehad! Bedankt!

Dani

Jongens,
Superbedankt voor de leuke avond die wij gisteren met jullie hebben gehad in Kampen. Geweldige show en heerlijk gelachen. Helemaal super dat jullie de tijd hebben genomen om met onze dochter op de foto te gaan. Ze was echt zwaar onder de indruk en voor het eerst in haar leven sprakeloos. De volgende keer zijn wij zeker weer van de partij. Nogmaals bedankt en ga zo door!

Tom Panis (12 jaar)

Jongens kunnen julie niet eens een keer een oudejaarsconference doen met de jongens van de kwis en ronald goedemondt. andes kunnen julie met alleen de jongens van de kwis doen met iets van een horeca met allemaal rara typetjes(ronald lijkt me niet echt zo'n typ daar voor).stuur maar als julie het een potentieel idee vinden. ga vooral door jongens zet hem op als ik kom kijken met mijn vriend !

Mandy Dekker

Beste mannen,

De derde voorstelling van jullie was weer super! Bedankt voor deze avond!

Josefien Wouda

Kende jullie alleen maar van televisie, maar in het theater nog leuker. Wat een geweldige voorstelling gisteravond in de Kleine Komedie. Feilloos de "Idols"en "The Voices"-cultuur te kijk gezet. En in één moeite door de "vox populi" genadeloos afgefikt (no pun intended). En ik heb in tijden niet meer zo gelachen als bij de tweede oude jazz-musici. Gewoonweg een topvoorstelling !

Jeannette

We hebben genoten in Hoogeveen!
Bedankt voor de koffie en Alles eromheen!

Martine de Heij

"Sometimes it's hard to.....", wij, mijn zoon (op de foto met jullie in Maassluis 8-2) en ik krijgen het niet uit ons hoofd. Gelukkig maar, want we blijven erom lachen. Super show, bedankt en succes met alle shows die hopelijk nog gaan komen.

Anita

Bedankt voor de leuke cadeautjes die ik gisteren via de post heb gekregen! Ik heb direct Jeroens cd al beluisterd. Veel plezier met de laatste loodjes voor de première en tot maart! X Anita

Sanna G

Hallo heren,
ik kreeg vandaag een heel leuk pakketje binnen!! Ik luister al een paar uur naar Jeroen's C:) , ik ben er echt heeel blij mee!!! BEDANKT voor alles en hopelijk tot in juni :)
Xx

Hele gezin (Chris, Dieni , Inge en Manon)

Wij waren afgelopen woensdag in Panningen bij jullie voorstelling. Wij hebben genoten. Wat een mooie afwisseling van heerlijke onzin en muzikale hoogstandjes. Super .

Hans en Eveline

Hoi Niels en Jeroen,

Leuk om jullie herkenning te zien in jullie ogen! We hebben gisteren ontzettend genoten van jullie try-out voorstelling vanaf de eerste rij in Valkenswaard. We hadden ons neefje Bart dit optreden kado gedaan voor zijn verjaardag en hij vond deze try-out zelfs nog beter dan jullie succesvoorstelling 'Buutvrij'....moet je nagaan! Knap hoe jullie elke keer weer ons opnieuw weten te vermaken.
Wij kijken uit naar de Premiere in de Kleine Komedie. Succes met de puntjes op de hoofdletter 'I'. Tot binnenkort in Amsterdam.