Laatste Nieuws

In de strijd tegen terreur zijn de grootste schoften ineens onze Friends...
Alles Eromheen is deze week in Bergen op Zoom en in Purmerend. Joe!

Stadskanaal! Alles Eromheen komt er aan! Woensdag in Geert Teis. En in het jeugdprogramma Studio Snugger gaf Niels deze week antwoord op de vraag: hoeveel smaken zijn er eigenlijk?!?

Aflevering 28 - Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?

De nieuwe tune van Studio Sport!

Vanavond komt Alles Eromheen naar Nieuwegein en morgen naar Beverwijk!
En afgelopen vrijdag waren we te zien in de tv-serie De Strijd en zongen we een lied over de geschiedenis van de Vara. Want hoe links is de arbeidersomroep eigenlijk nog...?

Van der Laan & Woe - Een lied over de VARA ( uit...

Niels van der Laan en Jeroen Woe brachten een nummer in het VARA programma "De Strijd - aflevering 5 : de arbeidersomroep " een lied over Omroep Vereniging V...

Al die wraakporno, als die gelekte naaktfoto's... Tijd voor een cursus Erotiek en Privacy! Uit de Kwis van afgelopen zaterdag.

De eerste Kwis van het seizoen kun je hier terugzien:
www.npo.nl/de-kwis/31-10-2015/VARA_101375662

De Kwis

"Ons land, één grote pandadroom."

Maar één keer Alles Eromheen deze week, in de fantastische Goudse Schouwburg die zo snel vol zat dat we in februari terugkomen voor een extra voorstelling! En dan, komende zaterdag, potjandikkie: de eerste Kwis van het nieuwe seizoen!! Met een hele fijne kandidaat en misschien wel een nieuw eindspel.... Zaterdag 20:25 NPO1!

Alles Eromheen is deze week in Amstelveen, Apeldoorn en Leeuwarden! En vanavond in Bellevue Amsterdam de eerste van een nieuwe reeks avonden met Het Nieuwe Lied. Met naast Jeroen oa Peter van Rooijen en Tjeerd Gerritsen.

theaterbellevue.nl

Muziekblad OOR hoort ons deze maand uit over onze favoriete muziek tegen de achtergrond van Jeroen's belachelijke cd&dvd-kast. (foto Lise-Marie Schwander) Alles Eromheen is deze week in Hoofddorp (met een extra voorstelling op dinsdag!), Zaandam, Schiedam en Wageningen https://blendle.com/i/oor/de-platenkast-van-van-der-laan--en--woe/bnl-oor-20151008-86395_de_platenkast_van_van_der_laan_woe

Nog heel even en dat is het zover: op 31 oktober start een gloednieuw seizoen van De Kwis. Als je wilt kun je de opnames bijwonen. Bestel dan snel je kaartje op: http://tvtickets.bnnvara.nl/kwis

De Kwis

tvtickets.bnnvara.nl

Je naam op de pui, het blijft toch altijd een bijzonder gevoel. Kun je nagaan hoe Albert Heijn zich voelt...

Deze week spelen we 5x Alles Eromheen in de geweldige Kleine Komedie in Amsterdam, 6 t/m 10 oktober. Met AT5 gingen we alvast even binnen kijken.

Smaakmakers Van der Laan & Woe in De Kleine Komedie

at5.nl

Alles Eromheen is weer volop door het land aan het crossen. Deze week in Hoorn, Doetinchem, Winterswijk en Spijkenisse. Wie weet tot gauw! (foto Ellen van Doorn @ Comedyweekend Breda)

Wisten jullie trouwens dat Niels inmiddels bij de laatste 5 zit voor de Televizierring Talent Award? Alle nominado's waren bij Humberto Tan, maar wij waren in Berlijn…. Stem nu op Niels en maak kans op 100.000 euro of een van de vele andere prijzen!

Daar gaan we weer! Alles Eromheen trekt vanaf deze week weer door het hele land. We beginnen donderdag in IJmuiden en dan via Drachten naar Dordrecht.

Wij willen hier graag verklaren dat ons Koningslied geheel belangeloos is opgenomen!

Van der Laan & Woe

5 miljoen BN'ers.... Ons Koningslied!

Vanavond nemen we onze week door bij Pauw, vanaf 23u op NPO1.

Woehoe! Je kan nu op De Kwis stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2015! Klik: http://www.televizier.nl/

Niet twitteren dat je dit leuk vindt, het kan je je baan kosten...

www.mediacourant.nl/2015/08/eo-vindt-lachen-om-passion-persiflage-niet-kunnen/

Van der Laan & Woe

Onze versie van The Passion.... DePression!

Er lijkt weer een akkoord te zijn met de Grieken. Europa wordt wederom bedankt!

Van Beatles tot Brel, van Lars von Trier tot South Park, met Paul Witteman bespraken we onze favoriete Meesterwerken. De aflevering is de komende 10 dagen terug te kijken op uitzending gemist.

De Meesterwerken

Paul Witteman ontvangt het cabaretduo Woe & Van der Laan die hun favoriete meesterwerken kiezen.

Meer nieuws op Facebook