Laatste Nieuws

Terwijl Niels en Jeroen een te gekke avond hadden in Capelle werd in Amsterdam de nieuwe Nieuwe Lied cd gepresenteerd. Check http://hetnieuwelied.nl voor meer info! Alles Eromheen is deze week nog in Waalwijk, Alphen a/d Rijn en Nijmegen.

De nieuwe speellijst is online! Na de zomer spelen we nog 90 keer Alles Eromheen, kriskras door Nederland en zelfs ook in België! Check de site voor alle data, wie weet komen we je ergens tegen. Mossel!

Speeldata | Van der Laan & Woe

vanderlaanenwoe.nl

Van der Laan & Woe (voorheen Geen Familie) is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe

Een prachtige recensie voor Alles Eromheen in de regionale bladen van het noorden: "Van der Laan en Woe zijn de inspirerende en vernieuwende hofnarren van het theater in een fantastisch uitgebalanceerde voorstelling. ★★★★★"

Alles Eromheen is deze week in Den Bosch, Steenwijk, Doetinchem en Arnhem. En voor wie net als wij nog af moet kicken van de Kwis is er weer een KnipselKwis: een uur hoogtepunten uit mrt/apr '13, met oa Paardenvlees en De Passion. Fijne Bevrijdingsdag!

De Kwis Knipsels vol. 5

Het leukste uit De Kwis van maart en april 2013! Met Van der Laan en Woe, Urgert en Van Deudekom en Paul de Leeuw.

5 keer Alles Eromheen deze week! In IJsselstein, Middelburg, Papendrecht, Veenendaal en Alkmaar. Blogster Lotte Wijbrands zag de voorstelling in Groningen en schreef een prachtig stukje.

Alleen dit | Humor heeft ook zijn leuke kanten

humorheeftookzijnleukekanten.blogspot.nl

Ik heb mezelf genadeloos in de knoop gewerkt. Door mijn blog, door mijn manier van schrijven. Ik ga nu proberen dat op te lossen.

Alle Nieuwe Lieden hebben een clipje opgenomen, zie hier die van Jeroen! Zondagmiddag voegt hij zich weer bij HNL in Theater Pepijn, maar eerst 2 avonden Alles Eromheen in het Luxor en zaterdag alweer de laatste Kwis van het seizoen...

Je aandacht is verslavend - Jeroen Woe (pianet:...

WWW.HETNIEUWELIED.NL Jeroen Woe maakt deel uit van het collectief Het Nieuwe Lied samen met de volgende 12 andere Nederlandstalige singer-songwriters: Christ...

Mevrouw de voorzitter….

Je zal het maar zijn...

Een mooi interview met Jeroen in de Varagids. Alles Eromheen is deze week drie keer op rij in Diligentia, we hebben er zo'n zin in!!! https://blendle.com/i/varagids/jeroen-woe/bnl-varagids-20150407-37485_jeroen_woe

Het ABN Amro paaskoor… Vrolijk Pasen!

De Kwis is dit weekend op zondag ipv zaterdag! Met Willeke Alberti te gast gaan we de week te lijf. Alleen de lintjes voor Acda en de Munnik passen er waarschijnlijk niet meer in... Zondag 2025 NPO1!

De nieuwe Rambam, met Niels als achterstevoren pratende Pool, is hier te uitzendinggemisten: www.npo.nl/rambam/25-03-2015/VARA_101373252
En dan heb je natuurlijk ook nog Alles Eromheen, deze week in Zoetermeer, Kampen en Bussum. Hoppa!

RAMBAM

Jaarlijks verspillen het Rijk en gemeenten voor miljarden overheidsgeld aan projecten die niet he-le-maal lek-ker ge-lukt lijken..Tijd voor Rambam om dat eens even goed uit te...

Dubbele Den Haag-tip: er zijn extra kaarten vrijgekomen voor onze uitverkochte voorstellingen op 9, 10 en 11 april in Diligentia, net nu de mooie docu over haar kleine broertje Pepijn waar we ook even in voorkomen online is gekomen! Wees er snel bij op www.diligentia-pepijn.nl.

Uit De Kwis: K3, we gaan jullie missen!

Het Noordhollands Dagblad keek met Niels terug op zijn basisschooltijd. Alles Eromheen komt deze week naar Zaandam, Almelo en Hoorn!

Uit de Kwis: Lone Wolf. De hele Kwis met Loretta Schrijver vind je hier: www.npo.nl/de-kwis/14-03-2015/VARA_101372809

Een mooi groot artikel in de NRC Next van vandaag, inclusief prettige recensie!

We hadden al zo'n voorgevoel… Vanavond komen we heel kort langs in EditieNL om over Opa Ivo te praten. En dan snel naar Gorinchem voor Alles Eromheen! Verder deze week in Eindhoven en Veghel. Joe! http://www.rtlnieuws.nl/editienl/nooit-meer-retteketet-met-ivo-en-fred

Uit de Kwis: Opa Ivo

Alles Eromheen komt deze week naar Leiden, Almere, Amstelveen en Den Helder. En zaterdag weer de eerste Kwis! Een hele berg foto's van afgelopen najaar om weer in de stemming te komen.

Vanavond zijn Niels en Jeroen te gast bij Met Het Oog Op Morgen, tussen 23 en 0u op Radio 1. En na een spannende premiereweek in Amsterdam doet Alles Eromheen even iets rustiger aan met alleen voorstellingen in Lelystad en Den Bosch. En voor Amsterdammers die niet tot reprise kunnen wachten is er een voorstelling bijgeboekt, op 7 juni in de Meervaart!

Theater de Meervaart: Van der Laan en Woe - Alles eromheen

meervaart.nl

Daar zal je ze hebben: Van der Laan & Woe. U kent ze van De Kwis, u kent ze uit het theater, of u heeft nog nooit van ze gehoord. In dat laatste geval wordt het weleens tijd. De Neerlands Hoop-winnaars werden met hun vorige programma Buutvrij genomineerd voor de Poelifinario voor beste voorstelling…

En nog een mooie recensie voor Alles Eromheen in de Telegraaf!

Meer nieuws op Facebook