Laatste Nieuws

Versiergoeroe Julien Blanc komt naar Nederland. Zijn methode: Pak vrouwen bij hun nekvel en duw hun hoofd tegen je kruis, want daar moeten ze toch zijn...

Minister Schippers roept op tot betere hygiëne in en rond de keuken! Hier wat huishoudtips van Rein Proper en de Kabinetjes.

Sinterklaas, zit niet bij de pakjes neer….

Uit De Kwis: Drink!

De Kwis is terug! Gisteravond trapten we af met een samenvatting van 25 jaar RTLende. De hele aflevering staat op Uitzending Gemist.
www.npo.nl/de-kwis/01-11-2014/VARA_101371794

De Kwis - 25 jaar RTL

Meer zien? Ga naar dekwis.vara.nl

Onze voorstelling in Deventer op 8 november is verplaatst van Bouwkunde naar de Schouwburg. Hierdoor zijn er weer kaarten beschikbaar!

Alles Eromheen is deze week in Den Haag Pepijn en Rotterdam Walhalla, leukere kleine theatertjes vind je niet zo snel. En dan zaterdag aflevering 1 van een nieuw seizoen De Kwis! Een van de allereerste liedjes uit De Kwis belandde met wat kleine aanpassingen in Buutvrij.

Lang zal ik leven Buutvrij

Door Niels van der Laan en Jeroen Woe

Dat zag ik op Facebook...

Deze week begint dan eindelijk de tournee van onze nieuwe voorstelling Alles Eromheen! De allereerste try outs zijn in Amstelveen, Hellevoetsluis en Warmond. En we sluiten de week gezellig af bij Zondagskinderen in het intieme Perrontheater in Amsterdam met een ontbijtconcert van Stanley en de Menzo's!

Zondagskinderen

facebook.com

Ken je dat? Zo’n zondag... Dat je te lang blijft liggen en te weinig doet? Geen zin in kruimels in je bed maar wel in theater? Kom elke derde zondag van de maand naar zondagskinderen in HET PERRON!

Nog eentje uit Buutvrij: Capuchons.

Uit Buutvrij! De hele show vind je op uitzending gemist:
www.npo.nl/artikelen/cabaretvoorstelling-buutvrij-op-npo-3

Over pak 'm beet anderhalf uur op jouw eigen televisie: onze voorstelling Buutvrij. Hoe vind je die? 22.35u op NPO3. Leuk als je kijkt!

Vanavond praten Niels en Jeroen bij Pauw over een nieuw seizoen Kwis, Buutvrij op tv en Alles Eromheen in het theater. 23.00u, NPO1!

Home

pauw.vara.nl

Pauw. Elke werkdag om 23.00u op NPO1.

Meer nieuws op Facebook