Laatste Nieuws

Je naam op de pui, het blijft toch altijd een bijzonder gevoel. Kun je nagaan hoe Albert Heijn zich voelt...

Deze week spelen we 5x Alles Eromheen in de geweldige Kleine Komedie in Amsterdam, 6 t/m 10 oktober. Met AT5 gingen we alvast even binnen kijken.

Smaakmakers Van der Laan & Woe in De Kleine Komedie

at5.nl

Alles Eromheen is weer volop door het land aan het crossen. Deze week in Hoorn, Doetinchem, Winterswijk en Spijkenisse. Wie weet tot gauw! (foto Ellen van Doorn @ Comedyweekend Breda)

Wisten jullie trouwens dat Niels inmiddels bij de laatste 5 zit voor de Televizierring Talent Award? Alle nominado's waren bij Humberto Tan, maar wij waren in Berlijn…. Stem nu op Niels en maak kans op 100.000 euro of een van de vele andere prijzen!

Daar gaan we weer! Alles Eromheen trekt vanaf deze week weer door het hele land. We beginnen donderdag in IJmuiden en dan via Drachten naar Dordrecht.

Wij willen hier graag verklaren dat ons Koningslied geheel belangeloos is opgenomen!

Van der Laan & Woe (Geen Familie)

5 miljoen BN'ers.... Ons Koningslied!

Vanavond nemen we onze week door bij Pauw, vanaf 23u op NPO1.

Woehoe! Je kan nu op De Kwis stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2015! Klik: http://www.televizier.nl/

Niet twitteren dat je dit leuk vindt, het kan je je baan kosten...

www.mediacourant.nl/2015/08/eo-vindt-lachen-om-passion-persiflage-niet-kunnen/

Van der Laan & Woe (Geen Familie)

Onze versie van The Passion.... DePression!

Er lijkt weer een akkoord te zijn met de Grieken. Europa wordt wederom bedankt!

Van Beatles tot Brel, van Lars von Trier tot South Park, met Paul Witteman bespraken we onze favoriete Meesterwerken. De aflevering is de komende 10 dagen terug te kijken op uitzending gemist.

De Meesterwerken

Paul Witteman ontvangt het cabaretduo Woe & Van der Laan die hun favoriete meesterwerken kiezen.

Wij zijn er trots op tussen deze mensen te mogen staan! Vara's 'De Meesterwerken' vroeg ons naar de kunstwerken die ons het meest raakten of inspireerden. Onze uitzending is op 9 juli om 21:15 op NPO2. Fijne zomer allemaal!

Om 1530 spelen we op dit enorme podium op Westerkeyn! Dus niet om half twee zoals op die stomme Oerolsite staat. En dan vanavond 22u Camping Terpstra en morgen 1330 Betonning. Oerol!!

Jeroen sloot zich gisteren for old times sake weer eens aan bij het cabaret van Spijkers met Koppen. Een reactie van de NS-top op het vertrek van de directeur...

Cabaret:

Zingende NS top

Op veel plekken is de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen begonnen. Onze voorstellingen in Hoofddorp en in Gouda waren snel uitverkocht, daarom alweer twee extra voorstellingen: in Hoofddorp op 13 okt '15 en in Gouda op 25 feb '16.

De allerlaatste Alles Eromhenen van dit seizoen! In Breda, Tilburg en de Amsterdamse Meervaart. En vanavond is Niels te zien in de langverwachte lintjes-uitzending van Rambam. Tegen de Rambammers is inmiddels aangifte gedaan. Terecht? Vanavond 21:50 NPO3!

RAMBAM

Vanavond is het eindelijk zover. Niet alleen kan je zien hoe wij een lintje in ontvangst nemen, maar ook hoe we er weer vanaf proberen te komen.

De lintjesregen,...

Terwijl Niels en Jeroen een te gekke avond hadden in Capelle werd in Amsterdam de nieuwe Nieuwe Lied cd gepresenteerd. Check http://hetnieuwelied.nl voor meer info! Alles Eromheen is deze week nog in Waalwijk, Alphen a/d Rijn en Nijmegen.

De nieuwe speellijst is online! Na de zomer spelen we nog 90 keer Alles Eromheen, kriskras door Nederland en zelfs ook in België! Check de site voor alle data, wie weet komen we je ergens tegen. Mossel!

Speeldata | Van der Laan & Woe

vanderlaanenwoe.nl

Van der Laan & Woe (voorheen Geen Familie) is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe

Een prachtige recensie voor Alles Eromheen in de regionale bladen van het noorden: "Van der Laan en Woe zijn de inspirerende en vernieuwende hofnarren van het theater in een fantastisch uitgebalanceerde voorstelling. ★★★★★"

Alles Eromheen is deze week in Den Bosch, Steenwijk, Doetinchem en Arnhem. En voor wie net als wij nog af moet kicken van de Kwis is er weer een KnipselKwis: een uur hoogtepunten uit mrt/apr '13, met oa Paardenvlees en De Passion. Fijne Bevrijdingsdag!

De Kwis Knipsels vol. 5

Het leukste uit De Kwis van maart en april 2013! Met Van der Laan en Woe, Urgert en Van Deudekom en Paul de Leeuw.

5 keer Alles Eromheen deze week! In IJsselstein, Middelburg, Papendrecht, Veenendaal en Alkmaar. Blogster Lotte Wijbrands zag de voorstelling in Groningen en schreef een prachtig stukje.

Alleen dit | Humor heeft ook zijn leuke kanten

humorheeftookzijnleukekanten.blogspot.nl

Ik heb mezelf genadeloos in de knoop gewerkt. Door mijn blog, door mijn manier van schrijven. Ik ga nu proberen dat op te lossen.

Alle Nieuwe Lieden hebben een clipje opgenomen, zie hier die van Jeroen! Zondagmiddag voegt hij zich weer bij HNL in Theater Pepijn, maar eerst 2 avonden Alles Eromheen in het Luxor en zaterdag alweer de laatste Kwis van het seizoen...

Je aandacht is verslavend - Jeroen Woe (pianet:...

WWW.HETNIEUWELIED.NL Jeroen Woe maakt deel uit van het collectief Het Nieuwe Lied samen met de volgende 12 andere Nederlandstalige singer-songwriters: Christ...

Meer nieuws op Facebook