Laatste Nieuws

De poster van onze nieuwe voorstelling! Met dank aan de geniale www.joostdehaas.com. Vanaf oktober is 'Alles Eromheen' overal te zien, check www.vanderlaanenwoe.nl voor speeldata.

Jeroen was te gast bij De Zwoele Stad op AT5, de uitzending is hier te bekijken.

Te gast: Jeroen Woe en Meral Polat

at5.nl

Te gast: Jeroen Woe en Meral Polat

Gisteren verzorgde Jeroen weer een radiocolumn in 'Met Het Oog Op Morgen' tijdens het parlementair slotdebat live vanuit de Tweede Kamer.

De rechter heeft gesproken: Nieuwe Revu had de foto’s van een hockeyende Amalia niet mogen plaatsen...

Eindelijk, de speellijst voor komend seizoen is online! Ruim 100 keer spelen we onze nieuwe voorstelling Alles Eromheen door het hele land, van oktober '14 tot juni '15. Kijk op onze site of we ook bij jou in de buurt komen. De voorstellingen in Amstelveen, Gouda, Eindhoven en Breda waren snel uitverkocht, daar zijn extra voorstellingen bijgeboekt en dus weer kaarten beschikbaar!

Speeldata | Van der Laan & Woe

www.vanderlaanenwoe.nl

Van der Laan & Woe (voorheen Geen Familie) is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe

Juan Carlos, de koning van Spanje, stapte vandaag op. De Spanjaarden blij, maar wij gaan hem erg missen…

Deze week dan toch echt de aller aller allerlaatste Buutvrije voorstellingen ooit… In Leiden, Zaandam en Eindhoven. We gaan het missen!

5x Buutvrij deze week, in Stadskanaal, Arnhem, Uden, Naaldwijk en Zoetermeer.
Én vanaf aanstaande zaterdag is er 4 weken lang Cojones! Een nieuw satirisch programma van Erik van Muiswinkel waar Jeroen en Niels aan meeschrijven en, wanneer de gelegenheid zich aandient, ook af en toe in mee zullen spelen. Rond de klok van 23 op Ned1!

Kom naar de opnames van nieuwe VARA-satire 'COJONES' | TVvisie

www.tv-visie.nl

Op zaterdag 17 mei, 24 mei, 31 mei en 7 juni worden vanaf 15.00 uur in M-Lab te Amsterdam TV-opnamen gemaakt van de nieuwe VARA-satire 'COJONES'.

De Kwis is genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf!! Dat werd gisterenavond bekendgemaakt in DWDD. Samen met Ramses en De bergen achter Sotsji zijn we genomineerd voor deze prijs voor het beste televisieprogramma, uitgereikt door de verzamelde mediajournalisten van de belangrijkste dagbladen. De uitreiking is op 4 juni!

Meer nieuws op Facebook