Laatste Nieuws

Jeroen praat deze maand in de Linda over al zijn schandalige eetgewoontes…

Ook dit theaterseizoen speelt Jeroen weer af en toe mee met Het Nieuwe Lied, een Nederlandstalige singer-songwritergroep. Zie hier het mooie nieuwe promofilmpje (met een glansrol voor Keanu…) en check www.hetnieuwelied.nl voor speeldata en line ups.

HET NIEUWE LIED - TRAILER 2014/2015

Regie: Doesjka van Hoogdalem Camera/editor: Jaimy Soares Tekst & muziek 'Ben je daar': Tjeerd Gerritsen Dit collectief van Nederlandstalige singer-songwriter...

Het AD was erbij op de Uitmarkt en schreef een mooi stuk.

De poster van onze nieuwe voorstelling! Met dank aan de geniale www.joostdehaas.com. Vanaf oktober is 'Alles Eromheen' overal te zien, check www.vanderlaanenwoe.nl voor speeldata.

Jeroen was te gast bij De Zwoele Stad op AT5, de uitzending is hier te bekijken.

Te gast: Jeroen Woe en Meral Polat

at5.nl

Te gast: Jeroen Woe en Meral Polat

Gisteren verzorgde Jeroen weer een radiocolumn in 'Met Het Oog Op Morgen' tijdens het parlementair slotdebat live vanuit de Tweede Kamer.

De rechter heeft gesproken: Nieuwe Revu had de foto’s van een hockeyende Amalia niet mogen plaatsen...

Eindelijk, de speellijst voor komend seizoen is online! Ruim 100 keer spelen we onze nieuwe voorstelling Alles Eromheen door het hele land, van oktober '14 tot juni '15. Kijk op onze site of we ook bij jou in de buurt komen. De voorstellingen in Amstelveen, Gouda, Eindhoven en Breda waren snel uitverkocht, daar zijn extra voorstellingen bijgeboekt en dus weer kaarten beschikbaar!

Speeldata | Van der Laan & Woe

www.vanderlaanenwoe.nl

Van der Laan & Woe (voorheen Geen Familie) is een Nederlands cabaretduo bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe

Meer nieuws op Facebook